Φαρμακείο Κοτσιρίλου

00,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Αρχική / Πληροφορίες αποστολής

Πληροφορίες αποστολής

Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Φαρμακείου Κατσιρίλου προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με ACS.
Η επίδοση των δεμάτων πραγματοποιείται κατ' οίκον με την υπηρεσία Express της ACS. Για προορισμούς εντός πόλης, η παράδοση γίνεται εντός 1 εργάσιμης ημέρας από την ημέρα κατάθεσης. Προϋπόθεση η παραγγελία σας να πραγματοποιηθεί εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 14:00. Δείτε παρακάτω τον πίνακα με τους χρόνους παράδοσης. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αναζήτησης του δέματός σας με ειδικό αριθμό Barcode.

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€.

Σε περίπτωση μεγάλου όγκου παραγγελίας ενδέχεται να υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για την οποία πρώτα θα ειδοποιηθείτε.

Χρόνοι παράδοσης:

Υπηρεσία Express Επόμενη Ημέρα Χρόνος Παράδοσης (Εργ. Ημέρες)
Εντός πόλης 1
Εντός περιφέρειας 1-2
Χερσαίοι προορισμοί 1-2
Νησιωτικοί προορισμοί 1-3
Δυσπρόσιτες περιοχές 1-5

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο και τους χρόνους παράδοσης της υπηρεσίας Express Επόμενη Ημέρα στην ιστοσελίδα της ACS.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα
Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημά μας Αγ. Τριάδος 52 & Βορείου Ηπείρου 3, Πάτρα. Στην περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας απευθείας από το κατάστημα μας, είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (e-mail) από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Φαρμακείου Κατσιρίλου, προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή
Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας το συνολικό αντίτιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με 1,95€ έξοδα αντικαταβολής.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

Eurobank 026083020028097298-8 IBAN: GR4102600830000910100889432

3. Μετρητά στο κατάστημα
Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας στο Φαρμακείο Κατσιρίλου, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Τριάδος 52 & Βορείου Ηπείρου 3, Πάτρα.

Επιστροφές

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Φαρμακείο Κοτσιρίλου, Αγ. Τριάδος 52 & Βορείου Ηπείρου 3, Πάτρα.

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2610 329 283), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: info@kotsirilos.gr.

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως ειναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2610 329 283), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας ή απευθείας στο e-mail: info@kotsirilos.gr. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση:

Φαρμακείο Κοτσιρίλου, Αγ. Τριάδος 52 & Βορείου Ηπείρου 3, Πάτρα.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από το φαρμακείο μας.